(0224) 79 88 22

ma t/m vr 9.00 tot 17.30 uur

Specialisten

Teams

Snel en makkelijk via MS Teams communiceren is heel gewoon. Toch merken we dat ondernemers vragen hebben over de groepen en kanalen binnen Teams, waar we graag bij helpen.

Teams heeft ook de mogelijkheid om uw telefoonnummer te koppelen, zodat uw telefooncentrale niet meer nodig is. Medewerkers zijn dan bereikbaar via de computer en/of de app. Wilt u toch een telefoon op uw bureau, dan is zelfs dat mogelijk met de MS Teams telefoons.

Doorverbinden, groepsgesprekken, nieuwe nummers, etc etc met Teams is meer mogelijk dan u misschien op dit moment denkt!

Wij beheren graag uw Teams-Admin omgeving (onderdeel van de Microsoft beheer omgeving) om deze naar uw voorkeuren in te stellen! Informeer bij ons naar het maatwerk implementatietraject, zodat dit goed verloopt.

 

En ja,… als u ons belt,… gaat dat natuurlijk ook via Teams!

Specialisten

Wij hanteren voor alle gebruikers een vast bedrag per maand voor het beheren van de Microsoft omgeving en het geven van Support. U kunt onbeperkt vragen stellen via mail en telefoon. Wij helpen u graag met onze kennis van Microsoft 365.

Medewerker erbij of juist eraf? U betaalt de support alleen voor het aantal gebruikers dat een Microsoft licentie gebruikt. Het aantal gebruikers kunt u maandelijks wijzigen.Facturatie is jaarlijks (met restitutie als nodig)

Wij helpen u graag!

Microsoft Beheer & Support

Voor een vast bedrag per gebruiker per maand,
beheren wij uw Microsoft omgeving en mag u
ons onbeperkt om support vragen!

per gebruiker/maand

€ 8,50

  • beheer van uw Microsoft tenant
  • onbeperkt vragen, bellen en mailen
  • Microsoft specialisten
  • verplicht bij afname van iedere Microsoft licentie

Reviews

Wat onze klanten zeggen

"De support van Buro365 is gewoon super,...  een super ondersteuning!"

Hanno Verhaar   Buro365 - Verhaar transport

Harry Beekman

"Gelukkig is ondersteuning niet heel vaak nodig maar als het nodig is, zijn ze er voor je. Ingewikkelde problemen worden tot op de bodem uitgezocht! Het contact hierin is erg prettig. Een erg prettige relatie, Buro365!"

Marianne Dijkstra   Buro365

Marianne Dijkstra

"Al jaren klant bij dit bedrijf en de service/hulp is iedere keer weer TOP!"

Joyce Huijbens   Buro365

Joyce Huijbens

Terugbel verzoek

Bel ons op (0224) 79 88 22 of laat hier een bericht achter en we bellen u terug!