(0224) 79 88 22

ma t/m vr 9.00 tot 17.30 uur

Sharepoint

Tja,… Sharepoint is misschien wel het onderdeel van Microsoft 365 met het minste imago. Maar o, wat is dit een sterk onderdeel als het simpel wordt ingezet!

Gebruik Sharepoint als een schijf in de cloud die je binnen jouw bedrijf (of daarbuiten) deelt. Altijd synchroon, supersnel te doorzoeken (alsof alles op jouw eigen computer staat) en je kunt ermee werken zoals je met Finder (Apple) of Verkenner (Windows).

Kortom,.. op zoek naar een harde-schijf om makkelijk gegevens in het bedrijf met elkaar te delen? Sharepoint is dan in vele situaties een goed idee!

Specialisten

Wij hanteren voor alle gebruikers een vast bedrag per maand voor het beheren van de Microsoft omgeving en het geven van Support. U kunt onbeperkt vragen stellen via mail en telefoon. Wij helpen u graag met onze kennis van Microsoft 365.

Medewerker erbij of juist eraf? U betaalt de support alleen voor het aantal gebruikers dat een Microsoft licentie gebruikt. Het aantal gebruikers kunt u maandelijks wijzigen.Facturatie is jaarlijks (met restitutie als nodig)

Wij helpen u graag!

Microsoft Beheer & Support

Voor een vast bedrag per gebruiker per maand,
beheren wij uw Microsoft omgeving en mag u
ons onbeperkt om support vragen!

per gebruiker/maand

€ 8,50

  • beheer van uw Microsoft tenant
  • onbeperkt vragen, bellen en mailen
  • Microsoft specialisten
  • verplicht bij afname van iedere Microsoft licentie

Reviews

Wat onze klanten zeggen

Het is heel fijn dat ik altijd Buro365 kan bellen als ik een vraag heb over mijn email. Ze zijn direct bereikbaar en bieden me snel een oplossing.

Harry Beekman

Eigenlijk heb ik nooit ondersteuning nodig, tot ik laatst een belangrijke mail moest versturen, die er niet uit wilde. Buro365 hielp me direct.

Sarah Klaver

Onedrive, Sharepoint, Onedrive for Business, Backups,.. man, man,.. wat ben ik blij dat Buro365 onze organisatie goed ondersteund!

Ad Koopman

Terugbel verzoek

Bel ons op (0224) 79 88 22 of laat hier een bericht achter en we bellen u terug!