(0224) 79 88 22

ma t/m vr 9.00 tot 17.30 uur

Outlook

Het meest gebruikte mailprogramma ter wereld; Microsoft Outlook! Als ondernemer gebruik je deze ook en je wilt natuurlijk dat de mail altijd goed werkt. Met onze kennis en ervaring helpen we je graag met jouw vragen en geven we ook ongevraagd tips en advies .

Outlook is beschikbaar voor Windows, Apple, Appstore en Playstore,.. ontdek de mogelijkheden van deze fantastische apps!

In Outlook heb je vele handige tools die het werken aanzienlijk makkelijker maken. Denk hierbij aan de “Postvak met prioriteit”, handtekeningen (in de Cloud!) zodat je e-mail handtekeningen goed geregeld zijn, “Regels”  voor het geautomatiseerd afhandelen van bepaalde e-mails en het “Archiveren”  van mails, zodat jouw Inbox een beetje opgeruimd blijft.

Kortom,.. haal jij het beste uit jouw Outlook?

Specialisten

Wij hanteren voor alle gebruikers een vast bedrag per maand voor het beheren van de Microsoft omgeving en het geven van Support. U kunt onbeperkt vragen stellen via mail en telefoon. Wij helpen u graag met onze kennis van Microsoft 365.

Medewerker erbij of juist eraf? U betaalt de support alleen voor het aantal gebruikers dat een Microsoft licentie gebruikt. Het aantal gebruikers kunt u maandelijks wijzigen.Facturatie is jaarlijks (met restitutie als nodig)

Wij helpen u graag!

Microsoft Beheer & Support

Voor een vast bedrag per gebruiker per maand,
beheren wij uw Microsoft omgeving en mag u
ons onbeperkt om support vragen!

per gebruiker/maand

€ 8,50

  • beheer van uw Microsoft tenant
  • onbeperkt vragen, bellen en mailen
  • Microsoft specialisten
  • verplicht bij afname van iedere Microsoft licentie

Reviews

Wat onze klanten zeggen

"De support van Buro365 is gewoon super,...  een super ondersteuning!"

Hanno Verhaar   Buro365 - Verhaar transport

Harry Beekman

"Gelukkig is ondersteuning niet heel vaak nodig maar als het nodig is, zijn ze er voor je. Ingewikkelde problemen worden tot op de bodem uitgezocht! Het contact hierin is erg prettig. Een erg prettige relatie, Buro365!"

Marianne Dijkstra   Buro365

Marianne Dijkstra

"Al jaren klant bij dit bedrijf en de service/hulp is iedere keer weer TOP!"

Joyce Huijbens   Buro365

Joyce Huijbens

Terugbel verzoek

Bel ons op (0224) 79 88 22 of laat hier een bericht achter en we bellen u terug!