(0224) 79 88 22

ma t/m vr 9.00 tot 17.30 uur

Onedrive

We merken dat niet alle ondernemers het volledige potentieel van Microsoft Onedrive gebruiken. Zo kun je eenvoudig de OneDrive synchroniseren met jouw lokale computer (Windows en/of Apple). Hierdoor heb je altijd snel de beschikking over je bestanden en kun je ook in bestanden werken als je niet online bent.

Terug in de tijd? Onedrive maakt snap-shots van jouw bestanden, zodat je altijd versies terug in de tijd kunt gaan van een bestand en op die manier inhoud kunt herstellen. Superhandig!

Heb je de Onedrive app alt ontdekt? Ook via telefoon kun je via de Onedrive app snel en makkelijk bij jouw bestanden. Een hele mooie funtie in de Onedrive app is de “scan” functie, waarmee je een foto kunt maken van een bestand dat voor je ligt,.. Onedrive maakt er automatisch een PDF van en zet het papier netjes in A4 formaat, hoe mooi is dat!

Specialisten

Wij hanteren voor alle gebruikers een vast bedrag per maand voor het beheren van de Microsoft omgeving en het geven van Support. U kunt onbeperkt vragen stellen via mail en telefoon. Wij helpen u graag met onze kennis van Microsoft 365.

Medewerker erbij of juist eraf? U betaalt de support alleen voor het aantal gebruikers dat een Microsoft licentie gebruikt. Het aantal gebruikers kunt u maandelijks wijzigen.Facturatie is jaarlijks (met restitutie als nodig)

Wij helpen u graag!

Microsoft Beheer & Support

Voor een vast bedrag per gebruiker per maand,
beheren wij uw Microsoft omgeving en mag u
ons onbeperkt om support vragen!

per gebruiker/maand

€ 8,50

  • beheer van uw Microsoft tenant
  • onbeperkt vragen, bellen en mailen
  • Microsoft specialisten
  • verplicht bij afname van iedere Microsoft licentie

Reviews

Wat onze klanten zeggen

Het is heel fijn dat ik altijd Buro365 kan bellen als ik een vraag heb over mijn email. Ze zijn direct bereikbaar en bieden me snel een oplossing.

Harry Beekman

Eigenlijk heb ik nooit ondersteuning nodig, tot ik laatst een belangrijke mail moest versturen, die er niet uit wilde. Buro365 hielp me direct.

Sarah Klaver

Onedrive, Sharepoint, Onedrive for Business, Backups,.. man, man,.. wat ben ik blij dat Buro365 onze organisatie goed ondersteund!

Ad Koopman

Terugbel verzoek

Bel ons op (0224) 79 88 22 of laat hier een bericht achter en we bellen u terug!